Salin säännöt

1. Jätä ego narikkaan astuessasi sisään salille.

2. Kun tapaat uusia ihmisiä salilla, käy rohkeasti esittäytymässä. Pidetään yhteisöllisyyttä yllä ja samalla opitaan tuntemaan toisemme nimeltä.

3. Anna ohjaajille valmennusrauha. Keskitytään kuuntelemaan ohjaajan antamia neuvoja ja ohjeistuksia ja annetaan myös treenikavereille mahdollisuus tehdä näin.

4. Työvuorossa olevalla ohjaajalla on punainen coach-paita päällä ellei toisin ilmoiteta. Ohjausvuorossa oleva ohjaaja suunnittelee treenaajille skaalaukset, neuvoo tekniikat ja vastaa muutenkin treeniä koskeviin kysymyksiin. Muut ohjaajat vastaavat kysymyksiin jos omalta treeniltään ehtivät.

5. Uusien treenailijoiden opastaminen salin tavoille on ehdottomasti sallittua ja toivottavaakin.

6. Kannustaa saa ja pitää!!

7. Pidetään sali siistinä – painot, tangot, hyppynarut, kumpparit yms. käytön jälkeen niiden omille paikoilleen. Ei jätetä mitään lojumaan ympäri salia.

8. Tekevälle sattuu, varsinkin kun treenataan kovaa. Huomioithan siis kanssatreenailijat puhdistamalla tangot, kahvakuulat yms. desinfiointiaineella verestä mikäli kätesi aukesivat treenin tuoksinassa.

9. Huolehdi hygieniasta. Mikäli kädet tai sääret ovat auenneet treenissä, niin muistathan desinfioida välineiden lisäksi myös haavasi.

10. Pidetään mankka ämpäreissä. Mankan käyttö on sallittua ja jopa suositeltavaa.  Mankkapaloja ei kuitenkaan kuskailla ympäri salia, vaan jokainen käy lisäämässä mankkaa käsiinsä sitä varten tarkoitetuista ämpäreistä.

11. Kunnioita salin välineitä. Kahvakuulia tai tyhjiä tankoja EI SAA pudottaa lattialle! Poikkeuksena tästä tietenkin tilanne, jossa estetään loukkaantuminen. Maalaisjärjen käyttö sallittua.

12. Kerro ohjaajille jos jokin on vialla. Oli kyse sitten vessasta loppuneesta käsipaperista, palaneesta lampusta tai hajonneesta välineistöstä. Teemme parhaamme korjataksemme asian.

13. Informoi ohjaajia terveydentilastasi. On tärkeää huomioida treenipainoissa, tekniikoissa ja treenin kestossa mikäli sinulla on urheiluvammoja tai olet sairastellut lähiaikoina.