Voit käydä kokeilemassa maksutta miltä CrossFit treenaaminen tuntuu. Järjestämme noin kerran kuussa avoimet ovet kaikille halukkaille. Tutustumistreenissä ei vaadi pohjakuntoa tai suoritustekniikoiden osaamista etukäteen. Asiantunteva valmentaja ohjaa lämmittelyn ja itse Crossfit-harjoituksen ja kertoo Crossfitistä. Lisää tietoa avoimista ovista täältä.

Crossfitissä hyödynnettävien liikkeiden ja tekniikoiden turvallinen osaaminen on tärkeää. Tutustumistreenin jälkeen Crossfit-harrastuksen aloittamiseen on kolme tapaa:

1) On Ramp -kurssi
Noin kuukauden kestävä kurssi, joka antaa edellytykset käydä Crossfit-treeneissä. On-Rampilla käydään läpi pienryhmässä olennaiset liiketekniikat perusteellisesti ja perehdytetään urheilija erityyppisiin Crossfit-harjoituksiin. On-Ramp on yleisin tapa aloittaa Crossfit-harrastus.

Kenelle?
On-Ramp soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta.

Miten?
Tarkista alkavien On-Ramp kurssien tilanne ja ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@crossfittampere.com. Otsikkoon ”Ilmoittautuminen On-Ramp kurssille numero X”.

 

2) Räätälöity On-Ramp
Kuten normaali On-Ramp, mutta aikataulu ja sisältö voidaan räätälöidä joustavasti.

Kenelle?
Henkilöille tai pienryhmille, joille ei käy tavallisen On-Ramp -kurssin ennaltamäärätty aikataulu.

Miten?
Ota yhteyttä info@crossfittampere.com, otsikolla ”Räätälöity On-Ramp”.

 

3) Katselmointitreeni
Lyhyt noin 2 tunnin tapaaminen valmentajamme kanssa, jossa tarkistetaan tekniikoiden turvallinen osaaminen ennen Crossfit-harjoituksiin osallistumista.

Kenelle?
Kokeneelle liikkujalle jolla on hallinnassa Crossfitissa tarvittavat turvalliset liiketekniikat (erilaiset kyykyt, maastaveto, pressit, rinnalleveto-työntö, tempaus, leuanveto kippaamalla, rengasdipit), ja kokemusta korkea-intensiteettisistä crossfit-tyyppisistä treeneistä.

Miten?
Ota yhteyttä info@crossfittampere.com otsikolla ”Katselmointitreeni” ja sovi aika tapaamiselle.