Kysymys: Mitä jos haluan lopettaa jäsenyyden kesken kauden?

Valitessasi jäsenyyden pituuden (toistaiseksi voimassa, 6 kk, 12 kk tai 24 kk) sitoudut täksi ajaksi treenaamaan CrossFit Tampereella ja maksamaan kuukausittaisia jäsenmaksuja hinnaston mukaisesti.

Voit lopettaa jäsenyyden kesken kauden ilman erityistä syytä, ja tässä tilanteessa pitää maksaa käytetyltä ajalta säästetty raha jäsenyysmaksuissa. Loppujäsenyyttä ei tarvitse maksaa.

Esimerkki 1:

Olet valinnut 12 kk jäsenyyden (85 €/kk) ja 9 kk jälkeen haluat lopettaa jäsenyyden.

Tässä tilanteessa jäsenyyden voi lopettaa maksamalla käytetyn 9 kk osalta säästetyt rahat verrattuna jos olisit valinnut 6 kk jäsenyyden (91 €/kk).

Eli lopetusmaksu = 9 kk * (91 €/kk – 85 €/kk) = 54 €

Esimerkki 2:

Olet valinnut 6 kk jäsenyyden (91 €/kk) ja 3 kk jälkeen haluat lopettaa jäsenyyden.

Tässä tilanteessa jäsenyyden voi lopettaa maksamalla käytetyn 3 kk osalta säästetyt rahat verrattuna jos olisit valinnut toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden (105 €/kk).

Eli lopetusmaksu = 3 kk * (105 €/kk – 91 €/kk) = 42 €

 


Kysymys: Miten jäsenyyden tauot toimivat?

Pitemmät jäsenyydet mahdollistavat taukokuukauden pitämisen (katso hinnasto). Taukokuukaudesta ei tule kuukausittaista laskua maksettavaksi.

Taukokuukaudesta pitää ilmoittaa kahta viikkoa ennen kuukauden vaihtumista osoitteeseen info@crossfittampere.com.

Tauko on aina kalenterikuukauden mittainen.

 


Kysymys: Voinko pitää viikon tauon treenaamisesta ja saada hyvityksen jäsenmaksusta?

Tämä ei ole mahdollista. Pitemmät jäsenyydet mahdollistavat kuukauden mittaisen tauon pitämisen (katso hinnasto). Lyhyempiä taukoja ei ole mahdollista pitää ja saada vastaavaa hyvitystä jäsenmaksusta.