Jäsenyydet

1 kk jäsenyys: Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 1 kuukausi. 1 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kahden viikon irtisanoutumisajalla tai sovitaan kirjallisesti toinen jäsenyyskausi. Irtisanoutuminen tai tauon pitäminen jäsenyydestä täytyy tehdä kirjallisesti vähintään kaksi viikkoa ennen jäsenyyskauden loppua.

3 kk jäsenyys: Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 3 kuukautta ja se maksetaan yhdessä erässä. 3 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu 3 kk jäsenyytenä, kunnes se irtisanotaan kahden viikon irtisanoutumisajalla tai sovitaan kirjallisesti toinen jäsenyyskausi.

6kk jäsenyys: Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 6 kuukautta ja se maksetaan yhdessä erässä. 6 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu 6kk jäsenyytenä, kunnes se irtisanotaan kahden viikon irtisanoutumisajalla tai sovitaan kirjallisesti toinen jäsenyyskausi.

12 kk jäsenyys: Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 12 kuukautta ja se maksetaan yhdessä erässä. 12 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi 12 kk jäsenyytenä, kunnes se irtisanotaan kahden viikon irtisanoutumisajalla tai sovitaan kirjallisesti toinen jäsenyyskausi.

Jäsenyyden väliaikainen jäädyttäminen

Jäsenillä on mahdollisuus jäädyttää 3kk, 6 kk ja 12 kk jäsenyys veloituksetta jäsenyyden aikana vähintään 2 viikoksi ja enintään 2 kuukaudeksi. Jäädytysaika huomioidaan seuraavassa laskussa. Jäädytyksestä on sovittava etukäteen, ja sen pituus täytyy ilmoittaa, kirjallisesti aina vähintään 2 viikkoa ennen jäädytysjakson aiottua aloittamista.

Jäsenyyden irtisanominen

HUOM! Ilmoita jos et aio jatkaa jäsenyyttäsi.
Jäsenyyden katsotaan jatkuvan toistaiseksi, jos asiakas ei tee kirjallista ilmoitusta irtisanoutumisesta. Irtisanominen pitää tehdä vähintään 2 viikkoa ennen jäsenyyden loppumista. Vapaamuotoisen ilmoituksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen: cftampere@gmail.com

Maksujen suorittaminen
Käytämme 14 päivän maksuaikaa. Jos asiakas ei maksa laskuaan muistutuslaskun huomautusajan sisällä, pidätämme oikeuden siirtää maksu perintään perintätoimistolle.

Hinnasto
Pidätämme oikeuden hinnaston muuttamiseen. Uusi hinnasto tulee voimaan asiakkaalle seuraavan jäsenyyskauden alussa.

Muutokset
Pidätämme oikeuden jäsenyysehtojen muuttamiseen.