Pitkä kisakausi ja Coach Aronpään kolmannet perättäiset Gamesit on saatu päätökseen ja miehemme maailmalta takaisin Tampereelle. Aika laittaa CrossFit Games 2013 -kisat pakettiin.

–  Päästiinkö tavoitteisiin?

Vähimmäistavoite saavutettiin eli päästiin mukaan sunnuntain finaalilajeihin ja sijoitus parani aiemmista vuosista. Tietysti nappionnistumisella olisi ollut mahdollisuudet hieman korkeammalle, mutta pääsääntöisesti olen tyytyväinen.

– Millaiset fiilikset jäi kisoista ja lajeista?

Tapahtumana kisat olivat aivan mahtavat ja kisat kasvavat vuosi vuodelta. Lajit olivat sopivan monipuolisia ja tänä vuonna oli hieman enemmän kestävyyspainotteisia lajeja. Kyllä noilla lajeilla saatiin kilpailijat varmasti paremmuusjärjestykseen.

– Mitä suunnitelmissa pitkän kauden päätyttyä?

Otan hetken aikaa rennosti ja annan paikkojen palautua rankasta kisakaudesta. Treenaan hieman kevyemmin jonkin aikaa, koska kilpailukaudella treeni on aika rajua.

– Koska aletaan treenailemaan seuraaviin kisoihin? Ja onko jotkin tietyt kisat jo tähtäimessä?

Treenit jatkuvat joka tapauksessa suht. Pian, mutta kisoista en osaa vielä sanoa. Periaatteessa motivaatiota riittää edelleen kovaan kilpailuihin tähtäävään harjoitteluun, mutta katsotaan nyt hetki rauhassa, että miltä tulevaisuus kilpa-CrossFitissa näyttää.

 

Onnittelut Mikolle vielä hienosta suorituksesta ja tsemppiä jatkoon!