Q: Miten aloitan CrossFit-harrastuksen?
A: Tule kokeilemaan ilmaiseksi tai ilmoittaudu On-Ramp -kurssille. Lisätietoa aloittamisesta täältä.

Q: Riittääkö kuntoni CrossFitin aloittamiseen?
A: Riittää. Kaikista CrossFitissa käytetyissä liikkeistä on olemassa kevennetty tai muuten helpotettu muoto. Valmentaja räätälöi päivän treenin (wodin) aina urheilijan kunnon ja osaamisen mukaisesti.

Q: Minulla on ollut selkä/olkapää -vaivoja, voinko aloittaa CrossFit-harrastuksen?
A: Panostamme laadukkaisiin ja turvallisiin tekniikoihin. Ammattitaitoiset valmentajamme varmistavat ja opastavat yksilöllisesti suoritustekniikoiden oikeellisuuden. Crossfit-harrastus kehittää kehoa ja kehonhallintaa tasapuolisesti. Tule rohkeasti salille ja ilmoita valmentajalle oireistasi.

Q: Kuinka usein CrossFitiä tulisi harrastaa?
A: Urheilijakohtaista ja riiippuu urheilutaustasta. CrossFitiä aloittelevalle 2-3 kertaa viikossa on riittävä määrä. Edistyneemmille harrastajille viikkomäärä voi olla suurempi. Muista kuitenkin levon, ravinnon ja harjoittelun tasapaino. Panostamme laatuun, emme määrään.

Q: Harrastan toista lajia, onko mahdollista ottaa CrossFit harjoitusohjelmaan?
A: CrossFit on yleinen ja laaja-alainen voimailu- ja kuntoiluohjelma. Se sopii erinomaisesti tukemaan ja kehittämään muita urheilusuorituksia.

Q: Olen huomannut että CrossFitissä tehdään paljon leuanvetoja, en saa itse tehtyä yhtään. Haittaako harrastuksen aloittamista?
A: Ei haittaa. Suuri osa aloittajista ei pysty tekemään alussa yhtään leuanvetoa. Käytämme apuna vaihtoehtoisia liikkeitä ja kuminauhoja avustamaan leuanvetoa. Voimatasojen kasvaessa leuanveto tulee onnistumaan.